Втор колоквиум

Втор колоквиум

Се известуваат студентите дека вториот колоквиум по предметот НАТО-ИСТОРИЈА И РАЗВОЈ и предметот ХУМАНА БЕЗБЕДНОСТ ќе се одржат на 17.1.2020 г. (петок), со почеток во 12:30, павилјон 3/1.