Впишување на оценки – Проф. д-р Фросина Ташевска-Ременски

Впишување на оценки – Проф. д-р Фросина Ташевска-Ременски

Се известуваат студентите дека впишување на оценки во индекс кај проф.д-р Фросина Ташевска-Ременски ќе биде на ден 12.09.2019 година во 10,00 часот.