Увид во тестови и впишување на оценки

Увид во тестови и впишување на оценки

Се известуваат студентите дека увид во тестовите и земање оцени по предметите кај проф. Весна Стефановска (Криминологија и Превенција на криминалитет) можат да извршат, односно да земат во петок, на 9 октомври 2020 од 11,30 до 12,30 часот.
Пожелно е студентите лично да дојдат за оцени.
проф. Весна Стефановска