Термин за увид на тестовите од прв колоквиум

Термин за увид на тестовите од прв колоквиум

Се известуваат студентите дека увид во тестовите од Колоквиумот 1 по предметната програма Кривично процесно право (одржан на 24.11.2020), може да направат на 03.12.2020 (четврток) во 11:00 часот.
Наставник,
вон. проф. д-р Катерина Крстевска Савовска