Термин за самостојна (домашна) работа-есеј

Термин за самостојна (домашна) работа-есеј

Се известуваат студентите коишто ја ислушале предметната програма Меѓународно право за права на човекот дека терминот за пишување самостојна (домашна) работа -есеј за февруарска испитна сесија е 14.01.2020 (вторник) со почеток во 10.00 часот.