Термин за поправен (прв) колоквиум

Термин за поправен (прв) колоквиум

Се известуваат студентите коишто ја слушаат предметната програма Меѓународно право за права на човекот дека терминот за поправен (прв) колоквиум е 19.12.2019 (четврток) со почеток во 10.00 часот.