Термин за поправен (прв) колоквиум

Термин за поправен (прв) колоквиум

Се известуваат студентите коишто ја слушаат предметната програма Меѓународно јавно право дека терминот за поправен (прв) колоквиум е 12.12.2019 (четврток) со почеток во 13.00 часот.