Термин за пишување на самостојна (домашна) работа – есеј

Термин за пишување на самостојна (домашна) работа – есеј

Се известуваат студентите коишто ја слушаат предметната програма Меѓународно договорно право дека терминот за пишување на самостојна (домашна) работа – есеј за февруарска испитна сесија е 26.12.2019 (четврток) со почеток во 11.15 часот