Термин за пишување на самостојна (домашна) работа – есеј

Термин за пишување на самостојна (домашна) работа – есеј

Се известуваат студентите коишто ја имаат ислушано  предметната програма Меѓународно договорно право дека терминот за пишување на самостојна (домашна) работа – есеј за ноемвриска сесија е 14.11.2019 (четврток) со почеток во 09.30 часот.