Термин за онлајн настава по англиски јазик 4

Термин за онлајн настава по англиски јазик 4

Термин за онлајн настава по англиски јазик 4 (сите насоки):

12.05.2020 год. (вторник) во 13:00 часот.

Поканата за предавањето е испратена преку Фејсбук групата на студентите. За дополнителни информации обратете се на следниов мејл: trajkovska_vesna@yahoo.com

вон. проф. д-р Весна Трајковска