Термин за онлајн настава по англиски јазик 2

Термин за онлајн настава по англиски јазик 2

Термин за онлајн настава по англиски јазик 2 (сите насоки):

29.04.2020 год. (среда) во 13:00 часот.

Поканата за предавањето е испратена преку Фејсбук групата на студентите. За дополнителни информации обратете се на следниов мејл: trajkovska_vesna@yahoo.com

вон. проф. д-р Весна Трајковска