Термин за настава за вонредни студенти

Термин за настава за вонредни студенти

Се известуваат вонредните студенти коишто ја слушаат предметната програма Меѓународно јавно право

дека  терминот за настава е 12.11.2019 (вторник) со почеток  во 13.00 часот.