Термин за настава за вонредни студенти

Термин за настава за вонредни студенти

Се известуваат вонредните студенти коишто ја слушаат предметната програма Меѓународно јавно право дека терминот за настава за вонредни студенти е 24.12.2019 (вторник) со почеток во 13.00 часот.