Термин за менторска настава- Криминална политика

Термин за менторска настава- Криминална политика

Се известуваат студентите од четврта година дека менторската настава по предметот Криминална политика ќе се одржи на 04.12.2019 (среда) во 11 часот во Павиљон 1/1.