Термин за изборната писмена активност по англиски јазик 1, 2, 3 и 4 (септемвриска сесија)

Термин за изборната писмена активност по англиски јазик 1, 2, 3 и 4 (септемвриска сесија)

Се известуваат студентите коишто ќе ја реализираат изборната писмена активност превод по предметите англиски јазик 1 и 4 (сите насоки), како и изборната писмена активнот есеј по предметите англиски јазик 2 и 3 (сите насоки) да се приклучат онлајн на платформата Zoom на 31.08.2020 год. (понеделник) во 14:00 часот, на следниов линк:

Time: Aug 31, 2020 02:00 PM

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88149834572?pwd=YWZGQ0UrWmFjOUl0Ym5MbjFaQzFmZz09

Meeting ID: 881 4983 4572
Passcode: 3XmcdE

 

За дополнителни информации обратете се на следниов мејл: trajkovska_vesna@yahoo.com

вон. проф. д-р Весна Трајковска