Термин за испит – проф. д-р Никола Дујовски

Термин за испит – проф. д-р Никола Дујовски

Се известуваат студентите дека испитите кај проф. д-р Никола Дујовски ќе се одржат на 05.09.2019 година, но наместо од 12.00, испитите ќе започнат во 14.00 часот.