ТЕРМИН ЗА ИСПИТ по Методологија на истражување на безбедносни појави

ТЕРМИН ЗА ИСПИТ по Методологија на истражување на безбедносни појави

Се известуваат студентите на трет циклус студии дека испитот по предметот Методологија на истражување на безбедносни појави за ноемвриската испитна сесија ќе се организира на ден 26.11.2020 год во 12,00 часот.

Услов за полагање на испитот е реализирано истражување од помал обем кое да се достави најдоцна до 16.11.2020 на mail адресите на предметните професори.