СВЕЧЕН ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

СВЕЧЕН ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

Почитувани идни студенти,

Ве известуваме дека на 01.10.2021 година (петок) со почеток во 11.00 часот на Факултетот за безбедност ќе се одржи ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС.

Свечениот прв академски час на Факултетот за безбедност ќе се одржи со физичко присуство на Факултетот почитувајќи ги сите мерки и протоколи за заштита и превенција од КОВИД-19.

Ви посакуваме успех во Вашето студирање и Ве очекуваме на 01.10.2021 година.