Соопштение за е-испит

Соопштение за е-испит

Почитувани студенти,

во прилог се инструкциите за полагање на предметот „Вооружување и опрема“, од прва и четврта година.

Десет минути пред закажаниот термин треба да се приклучите од Zoom (онлајн) платформата, преку следниот линк:

https://us04web.zoom.us/j/74309393860?pwd=TEFpQnpKOFVOQjV6VE4yVzdFLzZ4UT09

Meeting ID: 743 0939 3860
Password: 8uC6KU

Секој студент(ка) полага индивидуално и за цело времетраење на испитот треба да има компјутер на кој ќе биде отворен маилот и на кој го полага испитот и треба да има уште едно средство со камера (компјутер/мобилен телефон) со кое преку Zoom платформата ќе обезбеди визуелизација на лицето кое полага и екранот на компјутерот.

Со вас треба да имате индекс или студентска легитимација.

Со почит,

Вон. проф. д-р Раде Рајковчевски