Соопштение за термин и инструкции за полагање на е-испитот по предметот „Кризен менаџмент“

Соопштение за термин и инструкции за полагање на е-испитот по предметот „Кризен менаџмент“

Почитувани студенти,

во прилог се инструкциите за електронско усно полагање на предметот „Кризен менаџмент“, закажан за 24.8.2020 година во 12 часот.

Десет минути пред закажаниот термин треба да се приклучите од Google meet (онлајн) платформата, преку следниот линк:

https://meet.google.com/toe-gtzy-enx

Со вас треба да имате индекс или студентска легитимација.

Со почит,

Вон. проф. д-р Раде Рајковчевски