Соопштение за Основи на економкја

Соопштение за Основи на економкја

Ги известувам сите студенти кои слушаат Основи на економија дека поканата и известувањата за on line настава ја добиваат на account или email адреса со која се пријавени на iknow системот. Адресите се подигнати од iknow системот на која  се регистрирале таму.

предметен наставник

проф.д-р Снежана Мојсоска