Библиотеката на Факултетот нема да работи

Библиотеката на Факултетот нема да работи

Се известуваат студентите на Факултетот за безбедност – Скопје, дека Библиотеката на факултетот нема да работи од причина што вработениот кој е одговорен за работата на библиотеката е во задолжителна изолација.