Соопшение и групи за е-испит

Соопшение и групи за е-испит

Почитувани студенти,

во прилог е листата на пријавени преку iknow системот и поделбата на групи на пријавените студенти за испитот по предметот „Вовед во полициски науки“.

Во прилог се линковите од онлајн платформата на која ќе треба да се вклучите, соодветно на времето на полагање на групата. Секој студент(ка) полага индивидуално и за цело времетраење на испитот треба да има компјутер на кој ќе биде отворен маилот и на кој го полага испитот и уште едно средство со камера (компјутер/мобилен телефон) со кое преку Zoom платформата ќе обезбеди визуелизација на лицето кое полага и екранот на компјутерот. Со вас треба да имате индекс или студентска легитимација.

1ва група (13h00) – https://us04web.zoom.us/j/77275064293?pwd=cmpJSzVNUFRONXRIcE9IV3dHK3R0QT09

2ра група (13h30) – https://us04web.zoom.us/j/78456909654?pwd=eXN6YXBZZ3h2NkhtM1BvM2Q4S0JpUT09

3та група (14h00) – https://us04web.zoom.us/j/72772421444?pwd=NHlYdzlFV1hFRnJTT0thZ2tQMUhoUT09

4та група (14h30) –  https://us04web.zoom.us/j/75030436272?pwd=anY1ZFlRWVhjcCsydGNLRmYrbW9MUT09

 

Со почит,

вон. проф. д-р Раде Рајковчевски

 

 

ВПН – список на пријавени кандидати – финален – анонимен