Се известуваат студентите за промена на терминот за полагање на испитот по предметот Специјално Физичко Образование

Се известуваат студентите за промена на терминот за полагање на испитот по предметот Специјално Физичко Образование

Се известуваат студентите од насоките Криминалист и Безбедност за промена на терминот за полагање на испитот по предметот Специјално Физичко Образование, испитот ќе се одржи на 27.11.2019 во среда од 13.00 часот

 

Датум                                                        предметен наставник

21.11.2019                                      вонр. проф. д-р Јонче Ивановски