Известување за оценките по англиски јазик 3

Известување за оценките по англиски јазик 3

Се известуваат студентите кои ги положиле двата колоковиуми по англиски јазик 3 дека терминот за оформување и впишување на оценките во индекс е 29.01.2020 год. (среда) од 11:00 часот.

вон. проф. д-р Весна Трајковска