Се известуваат студентите на Факултетот за безбедност дека уписот на летниот семестар е во периодот од 24.02.2020 до 28.02.2020

Се известуваат студентите на Факултетот за безбедност дека уписот на летниот семестар е во периодот од 24.02.2020 до 28.02.2020

Се известуваат студентите на Факултетот за безбедност дека уписот на летниот семестар е во периодот од  24.02.2020 до 28.02.2020

За повеќе кликнете тука