Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање

Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање

Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање ќе се одржи на 24.04.2020 од 10.30 часот