Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање

Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање

Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање ќе се одржи на 09.04.2020 година во 16 часот. Студентите ќе добијат покана на нивните мејл адреси за предавањето

 

Проф. д-р Злате Димовски