Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање

Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање

Се известуваат студентите дека online настава по предметот Криминалистичко разузнавање ќе се одржи на 30.04.2020 година во 09,45 часот