Се известуваат студентите дека on line настава по предметот Меѓународна заштита на животна средина ќе се одржи на 31.03.20 (вторник) во 10 часот. Потребно е студентите да се пријават на меил mmsazdovska@gmail.com или mmalis@fbskopje.mk

Се известуваат студентите дека on line настава по предметот Меѓународна заштита на животна средина ќе се одржи на 31.03.20 (вторник) во 10 часот. Потребно е студентите да се пријават на меил mmsazdovska@gmail.com или mmalis@fbskopje.mk

Се известуваат студентите дека on line настава по предметот Меѓународна заштита на животна средина ќе се одржи на 31.03.20 (вторник) во 10 часот. Потребно е студентите да се пријават на меил mmsazdovska@gmail.com или mmalis@fbskopje.mk

 

Проф д-р Марина Малиш Саздовска