Се известуваат студентит дека поради технички причини испитите кај проф. Снежана Никодиновска-Стефановска закажани за 19.08.2020 се одложуваат

Се известуваат студентит дека поради технички причини испитите кај проф. Снежана Никодиновска-Стефановска закажани за 19.08.2020 се одложуваат

Се известуваат студентит дека поради технички причини испитите кај проф. Снежана Никодиновска-Стефановска закажани за 19.08.2020 се одложуваат. Терминот за полагање ќе биде објавен дополнително