Резултати од Завршен испит

Резултати од Завршен испит

Резултати од Завршен испит по предметната програма Кривично процесно право на студиската програма „Криминалистика“ во септемвриска испитна сесија, одржан на 03.09.2019 (вторник) и 12.09.2019 (четврток)

Резултати