Корегиран распоред за полагање на испити во СЕПТЕМВРИСКИ испитен рок во академска 2019/20

Корегиран распоред за полагање на испити во СЕПТЕМВРИСКИ испитен рок во академска 2019/20

ФАКУЛТЕТОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ДОКОЛКУ ИМА ПРОМЕНИ ОКОЛУ НАЧИНОТ НА ПОЛАГАЊЕ ДАЛИ ЌЕ БИДЕ ОНЛАЈН ИЛИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ДА НАПРАВИ ПРОМЕНА А ЗА ТОА ЌЕ БИДЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ИЗВЕСТЕНИ

Корегиран распоред за полагање на испити во СЕПТЕМВРИСКИ испитен рок во академска 2019/20

РАСПОРЕД