Распоред за полагање на испити во ЈУНСКИ испитен рок во академска 2019/20

Распоред за полагање на испити во ЈУНСКИ испитен рок во академска 2019/20

ФАКУЛТЕТОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ДОКОЛКУ ИМА ПРОМЕНИ ОКОЛУ НАЧИНОТ НА ПОЛАГАЊЕ ДАЛИ ЌЕ БИДЕ ОНЛАЈН ИЛИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ДА НАПРАВИ ПРОМЕНА А ЗА ТОА ЌЕ БИДЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ИЗВЕСТЕНИ

Распоред за полагање на испити во ЈУНСКИ испитен рок во академска 2019/20

 

Распоред