ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

Почитувани студенти,

Ве информираме дека првиот свечен академски час ќе се одржи на ден 01.10.2019 година (вторник) со почеток во 11:30 часот во Големиот Амфитеатар на Факултетот за безбедност – Скопје.