ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС – ПРОМЕНА НА ТЕРМИН

ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС – ПРОМЕНА НА ТЕРМИН

Почитувани студенти,

Ве информираме дека првиот свечен академски час ќе се одржи на ден 01.10.2020 година (четврток) со почеток во 13:00 часот со запазување на сите мерки и протоколи за заштита од Ковид-19 на Факултетот за безбедност – Скопје.

На свечениот час ќе се обратат,

  • Министерката за одбрана на РСМ, м-р Радмила Шекеринска,
  • Државниот секретар при Министерство за внатрешни работи на РСМ, м-р  Магдалена Несторовска,
  • Проректорот за студентски прашања на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ од Битола, проф. д-р Марјан Ѓуровски и
  • Деканот на Факултетот за безбедност – Скопје, проф. д-р Никола Дујовски.

Ве молиме за задолжително присуство.

Факултет за безбедност – Скопје