Промена на термин

Промена на термин

Се информираат студентит дека испитот по предметите:

  • Криминологија и
  • Криминална политика

закажан на 3 декември (четврток) 2020, наместо во 11,00 часот ќе се одржи во 11,30 часот.

проф. Весна Стефановска