Промена на термин за настава

Промена на термин за настава

Се известуваат студентите кои ја слушаат предметната програма Меѓународно јавно право дека наставата по истата наместо на 31.12.2019 година ќе се одржи на 26.12.2019 (четврток) со почеток во 10.00 часот. Сите активности закажани за 31.12.2019 година се откажуваат.