Промена на термин за настава

Промена на термин за настава

Се известуваат студентите коишто ја слушаат предметната програма Меѓународно право за права на човекот дека поради поклопување на редовниот термин за настава (закажан за 30.11.2020) со термини за одржување на колоквиуми наставата закажана за 30.11.2020 година (понеделник) нема да се одржи. За терминот и начинот на одработка на овие часови студентите ќе бидат известени на нивната електронска адреса.