Пријавување и распоред за септемвриска сесија

Пријавување и распоред за септемвриска сесија

Се известуваат студентите на втор циклус студии дека пријавувањето за септемвриската испитна сесија е во периодот од 04.09.2019 до 10.09.2019 година, додека испитната испитна сесија е во периодот од 11.09.2019 год. до 30.09.2019 година.

 

РАСПОРЕД