Prijava za on-line polaganje Metodologija – rok za prijava 28.06.2020 do 23,00 casot

Prijava za on-line polaganje Metodologija – rok za prijava 28.06.2020 do 23,00 casot

Почитувани колешки и колеги,
Имам поеднични обраќања кои зборуваат во име на група и бараат да организирам исоит on-line. Во потрага сум за платформа која ќе ми овозможи да се минимизираат условите (за нечесност) при полагањето на испит.
Бидејќи ние не сме добро организирани (odnosno ne sum organiziran) и немаме email адреси од еден провајдер, вие сте на скоро сите можни и ги имам само на оние што сакаат да комуницираат со мене, од таму сум скептик дали ние (јас) можеме да организираме испит оn-line.
За да можам да Ви одговорам Ве замолувам да ми испратите емаил со кој ќе напишете:
Полагам:
I Kolokvium – METODOLOGIJA – за студентите од ЛЕТЕН СЕМЕСТАР,
ili
Polagam Ispit – Metodologija – за студентите од Зимски семестар (и летен по избор)
ВАКВА ПРИЈАВА ДОСТАВУВАЈТЕ МИ НА email АДРЕСАТА:
academiabezbednost@gmail.com
Откако ќе ги оформам групите, ќе Ве известам за Одлуката.
Денот на полагање останува како што е најавен на распоредот.

РОК ЗА ПРИЈАВА 28.06.2020 година.

СТУДЕНТ КОЈ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛ НЕМА ДА МОЖЕ ДА ПОЛАГА ВО ОВАА СЕСИЈА!

Со почит,