Prijava za on-line polaganje Sociologija rok za prijava 30.06.2020 do 23 casot

Prijava za on-line polaganje Sociologija rok za prijava 30.06.2020 do 23 casot

Почитувани колешки и колеги,
Имам поеднични обраќања кои зборуваат во име на група и бараат да организирам исоит on-line. Во потрага сум за платформа која ќе ми овозможи да се минимизираат условите (за нечесност) при полагањето на испит.
Бидејќи ние не сме добро организирани (odnosno ne sum organiziran) и немаме email адреси од еден провајдер, вие сте на скоро сите можни и ги имам само на оние што сакаат да комуницираат со мене, од таму сум скептик дали ние (јас) можеме да организираме испит оn-line.
За да можам да Ви одговорам Ве замолувам да ми испратите емаил со кој ќе напишете:
Полагам:  I Kolokvium – Sociologia
ili
Polagam Ispit – SOCIOLOGIJA
ВАКВА ПРИЈАВА ДОСТАВУВАЈТЕ МИ НА emeil АДРЕСАТА:
(Ako imate email so @uklo.edu.mk taa adresa ispratete mi ja)
Откако ќе ги оформам групите, ќе Ве известам за Одлуката.
Денот на полагање останува како што е најавен на распоредот.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ 30.06.2020 до 23 часот.

Тие што нема да се пријават НЕМА ДА МОЖАТ ДА ПОЛАГААТ.

Со почит,