Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати – ВТОР УПИСЕН РОК

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати – ВТОР УПИСЕН РОК

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати според поените од средно образование во ВТОР УПИСЕН РОК на академската 2021/2022 година на Факултетот за безбедност – Скопје

ПОВЕЌЕ