Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати во ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати во ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати според поените од средно образование во ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК на академската 2020/2021 година на Факултетот за безбедност – Скопје

Прелиминарна листа