Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати – ТРЕТ УПИСЕН РОК

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати – ТРЕТ УПИСЕН РОК

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати според поените од средно образование во ТРЕТ УПИСЕН РОК на академската 2021/2022 година на Факултетот за безбедност – Скопје

ПОВЕЌЕ