Покана за предавање МПС

Покана за предавање МПС

Почитувани колеги,
со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава на 08.04.2020 година (среда) по предметот „Меѓународна полициска соработка“, со почеток во 11,00 часот.
Линковите преку кои може да се вклучите во предавањата се следните:
11,00-11,40
11,45-12,25
Meeting ID: 377 078 383
Password: 032562
Со почит,
Вон. проф. д-р Раде Рајковчевски