Предавање МПС (10.04.2020г. во 11ч.)

Предавање МПС (10.04.2020г. во 11ч.)

Почитувани колеги,
со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава на 10.04.2020 година (петок) по предметот „Меѓународна полициска соработка“, со почеток во 11,00 часот. Тема на предавањето е Интерпол.
Линкот преку кој може да се вклучите во предавањето е следниот:
Rade Rajkovchevski is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/754261383?pwd=M1V2dElSMUo1V2l4Y1BVRTFZenE0Zz09

Meeting ID: 754 261 383
Password: 032656

Со почит,
Вон. проф. д-р Раде Рајковчевски