Предавање МПС – Тема: Полициската соработка во ЕУ (Прв дел)

Предавање МПС – Тема: Полициската соработка во ЕУ (Прв дел)

Почитувани колеги,
со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава на 15.04.2020 година (среда) по предметот „Меѓународна полициска соработка“, со почеток во 11,00 часот. Тема на предавањето е полициската соработка во рамките на ЕУ.
Линкот преку кој може да се вклучите во предавањето е следниот:

Rade Rajkovchevski is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/8620266174

Meeting ID: 862 026 6174

Со почит,
вон.проф. д-р Раде Рајковчевски