Предавање и подготовка за колоквиум и испит по МПС

Предавање и подготовка за колоквиум и испит по МПС

Почитувани колеги,

со оглед на состојбата во државата, а во врска со мерките кои се однесуваат на превенцијата и справувањето со Ковид-19, ве поканувам на онлајн настава на 1.6.2020 година (понеделник) по предметот „Меѓународна полициска соработка“, со почеток во 19,30 часот.

Линкот за пристап кон предавањето е следниот:

https://meet.google.com/jko-ihwi-vkj

Со почит, вон.проф. д-р Раде Рајковчевски