Повик за учество на трет стручен семинар под назив „Со силата на знаењето до безбедна иднина“

Повик за учество на трет стручен семинар под назив „Со силата на знаењето до безбедна иднина“

Повик за учество на трет стручен семинар под назив „Со силата на знаењето до безбедна иднина“

За повеќе инфо кликнете овде